Grønsagslasagne
Hende her hun elsker grønsagslasagne. Hun ved også det kræver meget energi at passe sine ponyer, så det er med at få det sunde ned på en god måde. Prøv det hvis du har svært ved at få de pokkers grønsager i de unge.
Derefter bliver det lovligt at tage dessert.
Derefter bliver det lovligt at tage dessert.
500 g oksefars
løg
persillerod
gulerødder
pastinak
forårsløg
spinat
tomatpure
fløde
moneysauce
grove lasagneplader
evt. krydret med hvidløg, chili og andet, alt efter hvem der skal spisen den.
Brun kødet, bland så mange revne grønsager og løg i du tør og dem du har i overflod. Krydre med tomatpure, salt og peber. Lav lasagnen i lag, skift mellem fløde, sauce, kød og plader, som du bedst kan li den. Slut med fløde og drys med rasp over. Bag den ca 1/2 time ved 200 g.
Severe en gang salat og evt fluts til.
Velbekomme
Kommentarer
Send en kommentar